Translate to Spanish
   Faculty > Undergraduate> Tourism, Hotel Management and Gastronomy > Study Plan
Agricultural Sciences
Veterinary Medicine
Communication Sciences, Education and Humanities
Communication Sciences
Sport Sciences
Education
Health Sciences
Nursing
Stomatology
Pharmacy and Biochemistry
Gerontology
Human Medicine
Human Nutrition
Obstetrics
Human Psychology
Medical Technology
Business Sciences
Administration and International
Business
Accounting and Financial Sciences
Economics
Tourism, Hotel Management and
Gastronomy
Law and Political Science
Law
Engineering and Architecture
Architecture
Aeronautical Engineering
Agribusiness Engineering
Environmental Engineering
Civil Engineering
Mining Engineering
Systems Engineering and Computer
Science
Electronic and Telecommunication Engineering
Industrial Engineering
Mechanical Engineering
Mechatronic Engineering
Zootechnic Engineering
Introduction Study Plan Activities Authorities
STUDY PLAN 
SUBJECT TYPE SYLLABUS
TERM I 
2501-25101 |  COLLEGE WORK METHODOLOGY O Archivo no Disponible
2501-25102 |  LOGIC AND PHILOSOPHY O Archivo no Disponible
2501-25103 |  HISTORY OF CULTURE PERUVIAN O Archivo no Disponible
2501-25104 |  COMPUTING AND INFORMATICS I O Archivo no Disponible
2501-25105 |  MATHEMATICS I O Archivo no Disponible
2501-25106 |  LANGUAGE O Archivo no Disponible
2501-25107 |  ACTIVITIES I O Archivo no Disponible
2501-25115 |  LOGIC AND PHILOSOPHY O Archivo no Disponible
2501-25E08 |  ENVIRONMENTAL EDUCATION O Archivo no Disponible
2501-25E10 |  DEFENSE , DEVELOPMENT , EDUCATION AND ENVIRONMENTAL AND NATURAL DISASTERS E Archivo no Disponible
TERM II 
2501-25108 |  GEOGRAPHY OF PERU O Archivo no Disponible
2501-25109 |  GENERAL ADMINISTRATION O Archivo no Disponible
2501-25110 |  FUNDAMENTALS OF TOURISM O Archivo no Disponible
2501-25111 |  GENERAL ECONOMY O Archivo no Disponible
2501-25112 |  MATHEMATICS II O Archivo no Disponible
2501-25113 |  COMPUTING AND INFORMATICS II O Archivo no Disponible
2501-25114 |  BASIC ENGLISH I O Archivo no Disponible
TERM III 
2501-25201 |  CULTURAL AND NATURAL HERITAGE OF PERU O Archivo no Disponible
2501-25202 |  INTERNATIONAL TOURIST DESTINATIONS O Archivo no Disponible
2501-25203 |  ADMINISTRATIVE PROCEEDING O
2501-25204 |  Microeconomics O Archivo no Disponible
2501-25205 |  GENERAL ACCOUNTING O Archivo no Disponible
2501-25206 |  MATHEMATICAL ANALYSIS O Archivo no Disponible
2501-25207 |  BASIC ENGLISH II E Archivo no Disponible
TERM IV 
2501-25208 |  OPERATIONS MANAGEMENT O Archivo no Disponible
2501-25209 |  RATIONALISE ADMINISTRATIVE O Archivo no Disponible
2501-25210 |  BUSINESS ECONOMIC ENVIRONMENT O Archivo no Disponible
2501-25211 |  GENERAL MARKETING O Archivo no Disponible
2501-25212 |  COSTS AND BUDGETS O Archivo no Disponible
2501-25213 |  STATISTICS FOR BUSINESS O Archivo no Disponible
2501-25214 |  BASIC ENGLISH III O Archivo no Disponible
2501-25E01 |  FUNDAMENTALS OF HOSPITALITY E Archivo no Disponible
TERM V 
2501-25301 |  NUTRITION DIET O Archivo no Disponible
2501-25302 |  STRATEGIC PLANNING O Archivo no Disponible
2501-25303 |  PERSONAL MANAGEMENT O Archivo no Disponible
2501-25304 |  TOURISM MARKETING O Archivo no Disponible
2501-25305 |  MANAGERIAL ACCOUNTING O
2501-25306 |  FINANCIAL MATHEMATICS O Archivo no Disponible
2501-25307 |  ENGLISH COMMERCIAL O Archivo no Disponible
2501-25E02 |  PSYCHO-SOCIOLOGY OF TOURISM E Archivo no Disponible
TERM VI 
2501-25308 |  BASIC KITCHEN O Archivo no Disponible
2501-25309 |  GANIZATIONAL BEHAVIOR O Archivo no Disponible
2501-25310 |  MARKET RESEARCH APPLIED TO TOURISM O Archivo no Disponible
2501-25311 |  FINANCIAL MANAGEMENT O Archivo no Disponible
2501-25312 |  TRANSPORT AND TRAVEL TOURIST O Archivo no Disponible
2501-25313 |  TECHNIQUES FOR RESERVATIONS AND TICKETING O Archivo no Disponible
2501-25314 |  ENGLISH FINANCIAL O
2501-25E03 |  ARCHAEOLOGY AND ANTHROPOLOGY E
TERM VII 
2501-25401 |  ADVANCED KITCHEN O Archivo no Disponible
2501-25402 |  TOURISM AND HOSPITALITY FINANCE O Archivo no Disponible
2501-25403 |  INCOMING TOURISM , EGRESIVO E INTERNAL O Archivo no Disponible
2501-25404 |  QUALITY MANAGEMENT O Archivo no Disponible
2501-25405 |  BAR AND RESTAURANTS O Archivo no Disponible
2501-25406 |  MANAGEMENT INFORMATION SYSTEMS O Archivo no Disponible
2501-25407 |  BASIC FRENCH I O Archivo no Disponible
TERM VIII 
2501-25408 |  GANIZATION OF CONFERENCES AND EVENTS O Archivo no Disponible
2501-25409 |  BUSINESS LAW O Archivo no Disponible
2501-25410 |  QUALITY SERVICE TO CUSTOMERS O Archivo no Disponible
2501-25411 |  LOGISTICS HOTEL O Archivo no Disponible
2501-25412 |  ADMINISTRATION OF CLUBS AND CASINOS O Archivo no Disponible
2501-25413 |  AREAS , TOURS AND PACKAGES O Archivo no Disponible
2501-25414 |  PASTRY I O Archivo no Disponible
2501-25415 |  FRENCH BASIC II O Archivo no Disponible
2501-25E05 |  COMPUTERS APPLIED TO HOTELS AND RESTAURANTS I E Archivo no Disponible
TERM IX 
2501-25501 |  LEGISLATION IN TOURISM AND HOSPITALITY O Archivo no Disponible
2501-25502 |  INTERIOR ARCHITECTURE AND DECORATION HOTEL O Archivo no Disponible
2501-25503 |  TOURISM INVESTMENT PROJECTS O Archivo no Disponible
2501-25504 |  TECHNOLOGY AND SAFETY FLOOR HOTEL O Archivo no Disponible
2501-25505 |  TECHNICAL GUIDANCE AND CAMPING O Archivo no Disponible
2501-25506 |  THESIS SEMINAR I O Archivo no Disponible
2501-25507 |  PASTRY II E Archivo no Disponible
2501-25508 |  FRENCH COMMERCIAL E Archivo no Disponible
2501-25E06 |  COMPUTERS APPLIED TO HOTELS AND RESTAURANTS II E Archivo no Disponible
2501-25E09 |  NATIONAL DEFENSE AND SECURITY E Archivo no Disponible
TERM X 
2501-25509 |  HOTEL MANAGEMENT O
2501-25510 |  ECOTURISMO O
2501-25511 |  MYSTIC ADVENTURE TOURISM O
2501-25512 |  MAINTENANCE MANAGEMENT O
2501-25513 |  HOTEL O
2501-25514 |  THESIS SEMINAR II O
2501-25515 |  FRENCH FINANCIAL O
2501-25E07 |  TOURIST FLOWS O
Alas Peruanas University | Av. San Felipe 1109. Jesús Maria, Lima | Telephone: (+51) 266 - 0195